Master of Time & Master of Space

Vår langtidsplan er å gjøre eiendommen vår på Helgøya om til et lite senter for kulturmøter og kombinasjonen av våre interesser og evner. Torgrim jobber som utøvende kunstner med fokus på fortellerkunst og historier. Ran er designer og kunstner med fokus på forhold mellom rom, arkitektur, natur og menneske. Spøkefullt pleier vi å beskrive oss som “Master of Time” (Torgrim) og “Master of Space” (Ran).

Torgrim er forøvrig helt elendig på alt som har med romfølelse å gjøre, vurdering av avstand og retnings/stedssans. Ran på sin side er ganske dårlig på alt som har med tid å gjøre. Så det er bra vi utfyller hverandre. 😀

Her er en liten video av et prosjekt vi gjorde for Silkeveien Kulturkafé basert i Myntgata 2 i Oslo (Hus av Hjerter). Som dere skjønner av beskrivelsen ovenfor, står Ran her for design av rommet og Torgrim for…ja…design av tiden.

Silkeveien Kulturkafé er et prosjekt igangsatt av Amir Mirzai og Torgrim Mellum Stene og er opptatt av kulturmøter, språkmøter og historier om det å være på reise. Silkeveien Kulturkafé er støttet av Oslo Kommune.